FAQ – instructeur

Mijn ‘daar komt-ie’-game laadt enkel tot 20% op
Dit is een bug die binnenkort opgelost wordt. Je game is echter wel aangemaakt. Klikt op ‘Beheer mini-game’ en je game zal zichtbaar zijn.

Hoe kan ik een game lanceren?
Je hebt als instructeur twee mogelijkheden om een game te lanceren. Je kan de unieke game-URL delen in je netwerk (sociale media, mail, …). In deze optie worden resultaten niet bijgehouden. Daarnaast kan je ook je cursisten je instructeurs-ID geven en de unieke gamecode. Die kunnen ze gebruiken als ze ingelogd zijn in de cursistenportaal. Zo heb je als instructeur altijd zicht op de resultaten van jouw cursisten.

Mijn afbeeldingen laden niet goed op. Wat doe ik verkeerd?
Afbeeldingen laad je best op in .png of .jpeg formaat. Bovendien kies je best het landscape-formaat (in een 400 x 300 px grootte). Sla je afbeeldingen bovendien op met kleine lettertekens, zonder spaties of vreemde tekens (zoals %, $, /, £, …).

Mijn game opent niet in mijn browser. Wat kan ik doen?
De games werden gemaakt in Unity. Sinds kort wordt Unity niet meer ondersteund door Google Chrome. Gelukkig kan je de games nog spelen via Internet Explorer, Safari en Mozilla Firefox.
Echter, games aanmaken in Safari geeft problemen met .png bestanden. Onze tip: maak games aan in een ander platform.

Hoe kan ik de resultaten van de cursisten bijhouden?
Je hebt als instructeur twee mogelijkheden om een game te lanceren. Je kan de unieke game-URL delen in je netwerk (sociale media, mail, …). In deze optie worden resultaten niet bijgehouden. Daarnaast kan je ook je cursisten je instructeurs-ID geven en de unieke gamecode. Die kunnen ze gebruiken als ze ingelogd zijn in de cursistenportaal. Zo heb je als instructeur altijd zicht op de resultaten van jouw cursisten.