Partners in crime

Winston Wolfe wil jouw organisatie helpen in het uittekenen van een echt HR- en leerbeleid. Winston Wolfe is immers overtuigd dat de werknemers de ware kracht vormen binnen elke onderneming en dat het de taak is om de talenten van je medewerkers constant naar een hoger niveau te tillen.

Betrokken persoon in dit project is zaakvoerder Mathias Vermeulen.

Howest is een sterk groeiende hogeschool met campussen In Brugge en Kortrijk en bekleedt met 23 bachelors een uitzonderlijke plaats in het onderwijslandschap in Vlaanderen. Bovendien kunnen 8 van die opleidingen in Vlaanderen alleen gevolgd worden aan Howest en bieden onze bachelors 14 voor Vlaanderen unieke trajecten aan.

Betrokken personen in dit project zijn: 
Joost Ingels, Projectmedewerker DAE-Research;
Geoffrey Hamon, Coördinator DAE-Research;
Barbara Plovie, Projectmedewerker Toegepaste Psychologie;
Thijs Morlion, Projectmedewerker DAE-Research.

IPV, voluit Initiatieven voor Professionele Vorming van de Voedingsnijverheid, is het opleidingscentrum van en voor de voedingsindustrie. Het ondersteunt via vorming en begeleiding de groei van de voedingsindustrie.

Betrokken persoon in dit project is opleidingsadviseur Tom De Cock.

VFU-FFI is een paritaire organisatie van de uitzendsector en heeft als doel de individuele en collectieve vormingsplannen te stimuleren voor uitzendkrachten en wil hen helpen om hun competenties via specifieke opleidingen te verbeteren. Zo kunnen uitzendkrachten nog beter beantwoorden aan de verwachtingen van de arbeidsmarkt.

Betrokken persoon in dit project is directeur Vincent Vandenameele.